OPCIÓN TEXTO Eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Veure més
TEXTO DE REFERENCIA. Design-driven Multipurpose WordPress Theme
with fully responsive design and exciting features.
Veure més Texto aqui
OPCIÓN TEXTO SLIDE Creating outstanding websites is effortless & intuitive. Unicon allows you to
take it to the next level with a fully responsive design and exciting features.
View More Features Learn About Us
OPCION TEXTO 100% Responsive Retina Ready Graphics Page Builder with 100+ Elements Different Headers & Layouts High Quality Code One-Click Installation

AMARRADORS

Marina Badalona es un puerto de referencia que dispone de 626 amarres de 8 metros hasta 30 metros de eslora, repartidos en 10 pantalanes.

Podrás amarrar y disfrutar de unas instalaciones con todos los servicios necesarios tanto para ti como para tu embarcación. Se encuentra en una ubicación privilegiada de la Costa de Barcelona, con excelentes comunicaciones tanto en transporte público como privado que te conectaran con Barcelona en tan solo 5 minutos, y en 25 minutos con el aeropuerto. Dada su situación, es un excelente punto de partida para descubrir el Mediterráneo y presenta una perfecta conexión para navegar hacia las Islas Baleares.

MARINERÍA 24h

VÍDEO VIGILÀNCIA CCTV 24H

WI-FI

AIGUA I ELECTRICITAT

Vestuaris

Bugaderia

PÀRQUING

BENZINERA

  RESERVA D'AMARRES

  Data d'entrada Data de sortida

  1. UNA VEGADA CONFIRMAT l’AMARRE

  Para facilitar los trámites a su llegada, una vez haya confirmado su reserva, le solicitaremos que nos envíe la siguiente documentación:

  • Registre de la embarcació
  • Asegurança en vigor
  • DNI o Passaport del propietari de la embarcació
   De esta manera, el check-in será mucho más ágil.

  2. Al arribar a la Marina

  • Comuniqui’s amb nosaltres per Canal 9 de VHF o per telèfon al +34 933 207 500 i li indicarem on amarrar. L’equip de marineria li estarà esperant per a ajudar-lo amb la maniobr
  • Dipositeu els residus especials (olis, greixos, bateries, restes de pintura, fluorescents i d’altres) al Punt Verd.  No deixi les bengales caducades en els contenidors, ni en el Punt Verd ni en cap altre dipòsit del recinte. S’han de retornar al productor.
  • No abandoni cap tipus de residus en cap punt del Port, ni els aboqueu al clavegueram. Si té qualsevol consulta sobre el seu tractament, posi’s en contacte amb el personal de  Marineria.

  3. Cessió d’amarraments

  • Si ho prefereixes, tens l’opció d’adquirir una cessió d’ús preferent d’un amarrament. Això significa que l’amarrament no serà de propietat (ja que la mar és un bé de domini públic), sinó que s’adquireix un dret d’ús de l’amarrament durant el període convingut.
   Per a més informació no dubtis a contactar amb nosaltres i resoldrem totes les consultes que ens traslladis

   ENVIA'NS UN MISSATGE

   He pogut llegir i entenc la informació sobre l'ús de les meves dades personals explicada a la Politica de Privacitat i accepto rebre notícies de Marina Badalona.

   PREGUNTES FREQÜENTS

   El que es denomina normalment venda, es correspon a una Cessió de dret d’ús preferent (CUP), d’una durada màxima del termini de la concessió, fixat en 30 anys.

   La cessió significa que l’amarrament no és de propietat, en el sentit tradicional de la paraula, ja que la mar és un bé de domini públic. La persona que “compra l’amarrament” adquireix un dret d’ús preferent de l’espai de l’amarrament durant el període convingut de la cessió fixada al titular de la concessió, Marina de Badalona S.A.

   Sí, amb el vistiplau de la Direcció del Port i sempre a través de la seva Gestió. Marina de Badalona manté un dret preferent d’adquisició. Si en el moment que se li ofereix no l’exerceix, el titular pot cedir lliurement el dret a una tercera persona. El adquiridor se subrogarà en els drets i obligacions del títol objecte de cessió durant el termini que resti de concessió.

   Sí, sempre que es notifiqui al Port, es realitzi a través dels seus serveis administratius i de Gestió i als preus establerts per a l’ús públic tarifat (UPT).

   Tots els seus drets passaran als hereus legals.

   Finalitzat aquest període, resten extingits tots els drets tant per part del titular com de les terceres persones. Els titulars de la CUP gaudiran d’un dret preferent per continuar utilitzant l’amarrament d’acord amb la Llei de Ports de Catalunya.

   Tant si el comprador és una persona física com si es tracta d’una societat jurídica, s’haurà d’aplicar el 21%.

   Un contracte de cessió d’amarrament, que es pot inscriure en el registre de la propietat. Si es pren aquesta decisió, les despeses derivades van a càrrec del titular.

   Una quota mensual que correspon a despeses comunes de manteniment.

   Sí, d’acord amb la legislació vigent. Amb independència de l’assegurança del Port, el titular de cada amarrament ha de dotar-se, com també marca la llei, de les assegurances de responsabilitat civil, danys o perjudicis a tercers, robatoris i d’unes altres que expressament estableixi l’administració portuària.