EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, Obert i Competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA
El mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA DE BARCELONA Centralitat i dinamisme ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els professionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral

APARCAMENT

BREVE TEXTO INFO, BREVE

FALTA TITULO

El Port de Badalona ofereix estacionament en el recinte portuari com a servei complementari a les persones usuàries del recinte (vinculades amb un amarrador o amb d’altre servei) amb diferents abonaments segons el temps d’estada. Evidement, també està concebut com l’espai on aparcar per gaudir de totes les experiències de lleure que ofereix el port, tant gastronòmiques com nàutiques. També forma part dels serveis que el Port ha aportat a la ciutat i permet aparcar al costat del litoral, a un pas del passeig maritim i de la zona de platges.

Veure més

ABONAMENT ACCÉS PORTUARI

21,18€

39,98€

215,20€

0,0351€ minut

PROCEDIMENT

Definir texto intro aqui

Reserva dia i hora

Quan vostè es vol fer a mar, entra en la web i reserva dia i hora i un proframa de gestió informàtica li assigna, d’acord amb la seva  preferència i la disponibilitat.

Quota Anual

La quota anual inclou moviments il·limitats de col·locació i retirada a l’aigua. Es pot pagar en un termini anual, semestral o mensual.

Horari

L’horari d’hivern és de 6.30h a 16.30 de l’1 d’octubre al 31 de març i de l’1 d’abril al 30 de setembre de 6.30h a 20.30h

Sostenible i eficient

Una instal·lació de 2000m2, sostenible i eficient (amb la coberta formada per plaques fotovoltaiques, amb una pòtencia instal·lada a xarxa de 83kw que anualment equival al consum d’un edifici amb 7 famílies)

Màquinari i professionalitat

Dotada amb maquinària i professionalitat de Marineria que permet dipositar l’embarcació des dels prestatges all pantalà de servei amb un sol moviment.

Vigilància 24 hores

Vigilància 24 hores. Accés a l’espai professionals al Port

Marina Badalona
¿T’ajudem?

UNEIX-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

Coneix les nostres novetats abans que ningú, assabenta't de nous esdeveniments i de molt més