EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, Obert i Competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA?
El mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA DE BARCELONA Centralitat i dinamisme ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els professionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral

EL MILLOR LLOC PER AL TEU NEGOCI

TU TENS LA IDEA I NOSALTRES L’ESPAI PER A DUR-LA A TERME
DESCOBREIX TOTES LES OPCIONS

ÀREA TÉCNICA

Un dels principals avantatges de disposar d’un local en l’àrea tècnica del Port de Badalona és la proximitat, i per tant l’eficiència i l’eficàcia, d’estar al costat de potencials clients, de les eines i de l’espai del varador i de professionals que poden complementar o amb els que podem establir aliances en el negoci. No s’ha de perdre de vista que si ara al Port de Badalona hi ha una estimació de 800 embarcacions (entre amarradors en el mirall d’aigua i en els productes en sec) a mig termini se sumaran les 200 unitats del canal.

OFERTA MODULAR A PEU DE L’ESCAR

LA SITUACIÓ DEL PORT EN LA COSTA CENTRAL DE BARCELONA MULTIPLICA LES POSSIBILITATS DE NEGOCI
UBICACIÓ

UBICACIÓ

El Port de Badalona dedica uns 10.000 m2 a l’àrea tècnica, que inclou el recinte del varador amb 7.200m2 que acull espais per a tallers per a ofertar totes les disciplines i modalitats necessàries per al manteniment i el servei de refit&repair per al miler d’embarcacions  usuàries del Port– entre els amarradors en aigua i en sec-, i les embarcacions que aporten els operadors del Port.

SUPERFÍCIE

SUPERFÍCIE

Es tracta de 7 tallers amb mides que oscil·len (segons els mòduls) dels 75 als 250m2, en l’estructura de la marina seca i els tallers, amb accés independent o des del mateix varador.

VISIBILITZACIÓ

VISIBILITZACIÓ

A valorar l’oportunitat i l’eficiència de disposar en el mateix entorn el taller el varador amb accés a subministraments i nau de pintura, en un espai ben comunicat i competitiu en la costa central de Barcelona.

area-tecnica-marina-badalona-3

UNEIX-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

Coneix les nostres novetats abans que ningú, assabenta't de nous esdeveniments i de molt més